Werkzaamheden voor Johma en Heks'nkaas

Hampsink Installatie voert werkzaamheden uit voor diverse grote bedrijven, waaronder Johma en Heks’nkaas. Om u een beeld te geven van wat wij zoal doen hebben wij hieronder een korte beschrijving gegeven van het soort werkzaamheden dat wij voor deze organisaties verrichten. 

Johma

Bij Johma verzorgen wij het dagelijks onderhoud van diverse installaties. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de leidingen en de service en het onderhoud van alle w-installaties, waaronder de koud en warm water voorziening (hoge en lage druk), het proceswater, perslucht installaties en de riolering. Wij hebben tevens de vloerverwarming geplaatst, alsmede de luchtbehandelingsinstallaties in de productieruimtes en sanitaire ruimtes.

Heks'nkaas

Bij Heks’nkaas zijn wij verantwoordelijk voor onder andere het beheer van de technische ruimte en het schoonmaken van de leidingen. Daarnaast hebben wij de luchtbehandeling en w-installaties van de salsa ruimtes geïnstalleerd, met onder andere warm en koud water voorziening, stoomleidingen, vetscheiders en riolering. Verder verzorgen wij diverse kleine projecten en aanpassingen voor het bedrijf.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Neemt u dan gerust contact op met Hampsink Installatie te Beuningen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

 

© Hampsink Installatie 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl