Over Hampsink Installatie

Wij zijn totaal installatiebedrijf dat is opgericht op ­2013 . Wij zijn gevestigd op de Oude Dijk 69 te Beuningen.  Met een professioneel team, die in bezit zijn van de vakdiploma's, houden wij ons hoofdzakelijk regionaal bezig met alle voorkomende werkzaamheden aan werktuigbouwkundige- en elektronische installaties.  Waarbij duurzaamheid en energiebesparing de kernwoorden zijn bij het ontwerpen en realiseren van deze installaties. 

Wij kunnen uw partner zijn bij het adviseren, realiseren en repareren van alle werktuigbouwkundige- en elektronische werkzaamheden en hebben ruime ervaring met de aanleg en installatie van warmtepompen en luchtbehandeling systemen. Voor het onderhoud en reparaties bij storingen zowel huishoudelijke als bedrijfsmatige installaties hebben wij een servicedienst. Deze medewerkers hebben de beschikking over een serviceauto waarin bijna alle veel voorkomende onderdelen aanwezig zijn waardoor ze bij een storing het probleem in 97% van de gevallen in één keer kunnen verhelpen.

Mocht u onverhoopt 's avonds, in het weekend of op feestdagen geconfronteerd worden met een storing dan kunt u een beroep doen op onze storingsdienst.

 

Overige installatiewerkzaamheden

Vennegoor Installatie in Weerselo Gejo Techniek in Weerselo

© Hampsink Installatie 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb.nl